2016-01-30

Det känns som att det räcker nu

Varför skulle läget vara lugnt och stabilt, bara så där av ingen anledning? Nej det verkar onödigt. Vi hann med att rida ut ett par svängar i helgen. Tillsammans med Anna och Bobson red vi dels ut i djupsnön och galopperade lite ena dagen och den andra dagen visade jag Anna den fantastiska med Gävlemått mätt mycket kuperade järnbrovägen. Den är just över milen lång fram och tillbaka och mycket trevlig att rida.

På tisdagen var det färdighaft med det. Istället passade Nadal på att bli sparkad på vänster framknä, alltså karpus. Jippi... :-/  Ut med veterinär. Inga tecken på perforerad led. Skönt. Men svullen var han och ont hade han så han fick Fenadyl (tror jag det hette?). Han verkade lite bättre vartefter så på torsdag åkte vi och vaccinerade våra pållar. Tog också korta promenader. På fredag morgon hade Nadal feber och ökad andningsfrekvens. Ut med ny veterinär. Lymfangit. Så nu är det penicillin, metacam och fortsatt boxvila i iaf sju dagar :-(

Tycker att vi liksom fått vår beskärda del av crap nu! Kan vi få vara friska och skadefria resten av våra liv sedan, tack!?

Inga kommentarer: