2017-08-20

Sista semesterveckan

I veckan har vi både varit på ridbanan och ridit ut. På skritturen såg vi den här gången en riktig, levande groda - bildbevis nedan.

Om någon undrar varför man inte bara skapar sina egna mysiga små ridstigar så kan några av bilderna nedan svara på det: Gästrikland är helt enkelt för stenigt för att man ska försöka äventyra sig ut off track. Sad but true.

I hästarnas hage bor det också en familj med fasaner.  Pappan/tuppen står i höggräset bakom kycklingarna och syns egentligen inte. Jag tror dock inte att någon i den familjen är skyldig till den lilla fågelbajsen som jag hittade på Nadals rygg...

Vi red även lite dressyr på ridbanan i veckan, och igår tog vi lektion för Lina igen med långa tyglar, för att idag ta ett långpass. Det blev tre mil idag, plus uppvärmning och nedvarvning. Det är samma väg som vi brukar ta våra långpass, men längre än vi ridit hemma förut och vägen är verkligen superfin! Fortsätter dessutom ännu längre, så där kommer vi fortsätta att utforska om vi vill länga distansen ytterligare.

Inga kommentarer: