2017-11-13

Lektion

Igår tog jag och Nadal en promenad. Han var pigg! Tvättade också hans svans. Igen. Tvättade ju den inför lördagens tävling men det räckte inte så länge...

Idag red vi lektion för Ulrika igen. Än en gång ett bra, roligt och utmanande pass. Fortsatt fokus på diagonalslutor (jag tycker det är svårt att få till en tydlig riktning/linje - nåt att träna på), men vi gjorde även vändning på framdelen i sluta (svårt) med fortsättning i förvänd sluta på volten och sedan rakriktning eller omböjning till öppna. Vi fick också göra vändning på bakdelen i sluta, som är något vi gjort förr. Vi bytte varv genom volten och gick då i sluta och bytte sluta-sida när vi ändrade riktning. Och vi gjorde öppna längs fyrkanten för att sedan övergå till sluta i hörnen istället för vanlig vändning. Vi fick också göra lite trav-galopp-övergångar.

Nadal var med på noterna men hade lite svårare att korsa över vänster bakben inunder sig. Om det nu beror på något jag gör/inte gör eller på nåt annat, det vet jag inte. Men också nåt att träna vidare på.

Inga kommentarer: