2013-01-02

Uppföljning av målen för 2012


Här är några av de mål jag formulerade för 2012, och hur väl jag lyckats med målen är skrivet i grått.

1.       Hitta och köpa en sadel Gjort. Det blev en Podium Trek
2.       Rida in Nadal (eller lämna bort honom för inridning, beroende på hur det hela utvecklar sig) Påbörjat och pågående (ej bortlämnad). Skritt och trav, på ridbana och i skog och mark, själv och i grupp.
3.       Ställa ut Nadal i något sammanhang Har vi inte gjort
4.       Delta i någon prova på-aktivitet (typ trec eller så, något som man kan göra vid hand) Gjort. Prova på Trec, för hand. Riktigt roligt.
5.       Åka iväg med Nadal för miljöträning och övernattning Gjort. Dels till Stridsby gård för en veckas kurs, dels till Karin i Björklinge för sadelprovning och ridning i två dagar och dels till Sigrid i Storvik för ridtur i skogen med henne och Kaponika.
6.       Gå ett par NH-clinics Gjort. Erika Furberg i Arbrå, Erika Furberg igen fast på Lassols gård, lektioner (4 stycken) för Lina Brandt hemma på gården och en veckokurs för Dalpraktiken på Stridsby gård.
7.       Börja träna på och få till bra "ankring" (om repet ligger på backen så står vi still) Har vi inte gjort.
8.       Träna med 45'-lina och börja träna liberty Påbörjat. 45’-lina och liberty på ridbanan.
9.       Filma någon level och kanske skicka iväg för bedömning Filmat level 2 (på Stridsby), men inte skickat in.
10.   Sen skulle jag också gärna hitta ett sätt att få bukt med Nadals munnighet (kanske är fel år att sätta upp detta som mål om det nu börjar närma sig dags att byta tänder...) Går i perioder fortfarande.

Därutöver deltog vi i vår första tävling – Barelli games! Vi kom typ sist, men vad gör det? Vi hade kul!


Utifrån ovanstående mål så är jag riktigt nöjd med året som gått och vad vi åstadkommit. Vi har lite kvar vad gäller inridningen. Det känns helt ok - vi har inte bråttom utan försöker köra slow and right. Och de mål vi inte nått är ingenting som jag har prioriterat så det är också ok. Så nu är det dags att blicka framåt och sätta upp mål för 2013! De kommer i ett inlägg imorgon.




Inga kommentarer: