2011-10-09

Lek hos Anna och Bobbysocks.

Idag gick jag och Nadal över till Anna och hennes lill-kille och lekte där. Nyttig promenad dit - många spöken i buskar och snår idag. Och sedan en bra lekstund där vi repeterade flera av söndagens övningar. Nadal är verkligen rädd om zon 5, så den är något vi leker friendly med mot lite olika saker. Det behövs verkligen och märks tydligt för han drar upp ena bakbenet och spänner det för att sedan börja veva lite med det när han känner sig trängd av än den ena och än den andra saken. Men det är saker och föremål som är läskiga, inte människor, så det är bra.

Vi hann med lite squeeze mellan tunnor, circling med både böjning och draw och så någon enstaka sideways längs långsidan på ridbanan. Han verkade tycka draw var kul för då blev det bus i honom. Han skötte sig fint, men är fortfarande lite pushy, så måste hitta på något sätt att fixa det på ett mer permanent sätt. Han blev också lite uttråkad där ett tag, så det gäller att inte vara för långsam själv med olika aktiviteter. Just det som jag själv nästan tycker är svårast - att snabbt och kontinuerligt hitta på nya utmanande och roliga grejer.

På hemvägen hittade vi ett jämt och bra tempo och kunde gå hela vägen hem (ca 15 minuters promenad, tror jag) utan egentliga avbrott. Någon enstaka grästuva fick han med sig, men då var det faktiskt i farten, så det får anses vara ok.

Inga kommentarer: